Privātuma politika

Zvērinātu advokātu birojs „Eversheds Sutherland Bitāns”, nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs: 90000816224, juridiskā adrese: Lāčplēša iela 20a, Rīga, LV-1011, Latvija (turpmāk – “Birojs”, “mēs,”), šajā privātuma politikā izskaidro, kā tiek apstrādāti fizisku personu dati vietnēs www.atbilstība.lv un www.compliance.lv.

1.     Kādu informāciju mēs ievācam?

Šī informācija ir nepieciešama Pakalpojuma izpildei un administrēšanai. Ja atteiksieties sniegt šo informāciju, tad nebūs iespējams izmantot vietni www.atbilstība.lv un www.compliance.lv.

2.     Kā mēs izmantojam personas datus un uz kāda tiesiska pamata?

Mēs varam izmantot personas datus un iesniegto informāciju šādiem mērķiem:

No 2018.gada 25.maija ar Pakalpojumu saistītie personas dati tiek apstrādāti saskaņā ar Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas (f) apakšpunktu (mūsu leģitīmās intereses). Mūsu leģitīmās intereses ir Pakalpojuma izpilde un administrēšana, atbilstības likumam un noteikumiem nodrošināšana, klientu saistību izpildes nodrošināšana, mūsu īpašuma un likumīgo interešu aizsardzība, Pakalpojuma attīstīšana.

Personas dati tiks glabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai sasniegtu mērķus, kādiem šie dati tika ievākti, ja vien likums neparedz ilgāku glabāšanas laiku.

3.     Kam mēs atklājam personas datus?

Mēs varam atklāt personas datus šādām saņēmēju kategorijām:

4.     Kā fiziskās personas var īstenot savas tiesības?

Lūdzu, informējiet savus pārstāvjus un darbiniekus par šo privātuma politiku.

Lai pieprasītu piekļuvi, labojumus, personas datu dzēšanu, apstrādes ierobežošanu, lai celtu iebildumus pret personas datu apstrādi vai lai izmantotu personas datu pārnešanas tiesības, kā arī, lai norādītu uz citām problēmām sakarā ar personas datu apstrādi, iesniedziet mums pieprasījumu, nosūtot elektroniskā pasta vēstuli uz elektronisko pastu, kā norādīts sadaļā “Kontakti”. Fiziskajām personām ir arī tiesības iesniegt sūdzību uzraugošajā iestādē – Datu valsts inspekcijā.

5.         Sīkdatnes, marķieri un tamlīdzīgas tehnoloģijas

Mēs, kā arī mūsu pakalpojumu sniedzēji, varam izmantot sīkdatnes, marķierus un citas tehnoloģijas.

Sīkdatnes.

Sīkdatnes ir mazi datu faili, ko tīkla serveris nosūta uz tīkla pārlūkprogrammu, kas saglabā informāciju Jūsu datorā, mobilajā tālrunī vai citā ierīcē, kad notiek piekļuve vietnei. Tās ļauj personai, kura ievieto sīkdatni Jūsu ierīcē, atpazīt Jūs dažādās mājaslapās, pakalpojumos, ierīcēs un/vai pārlūksesijās. Sīkdatnes var kalpot daudziem noderīgiem nolūkiem. Piemēram:

Izmantojot tīkla pārlūku, lai piekļūtu vietnei, Jūs varat konfigurēt savu pārlūku, lai tas apstiprina visas sīkdatnes, noraida visas sīkdatnes vai paziņo Jums, kad tiek sūtīta sīkdatne. Katra pārlūkprogramma ir atšķirīga, tāpēc pārbaudiet savas pārlūkprogrammas izvēlni “palīdzība”, lai uzzinātu, kā mainīt izvēli attiecībā uz sīkdatnēm. Jūsu ierīces operētājsistēmā var būt iekļauta papildu sīkdatņu kontrole.

Jūs varat noraidīt vai apstiprināt sīkdatnes, aktivizējot savā pārlūkprogrammā iestatījumu, kas ļaus Jums atteikties no sīkdatņu uzstādījuma. Tomēr jāievēro, ka daži pakalpojumi var būt paredzēti darbam, izmantojot sīkdatnes, un sīkdatņu deaktivizēšana var ietekmēt Jūsu spēju izmantot šos pakalpojumus vai noteiktas to daļas.

Kontaktinformācija

Ja Jums ir kādi konkrēti jautājumi par personas datu apstrādi, lūdzam sazināties ar mums pa elektronisko pastu, kā norādīts sadaļā “Sazinies ar mums”.

Pieprasījumi
Nav pieprasījumu
Lietotjot atbilstība.lv vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai saskaņā ar mūsu Privātuma politiku.
Sapratu