Atbilstība.lv šobrīd tiek papildināta ar jaunu un vērtīgu informāciju Jūsu komercsabiedrības korporatīvās pārvaldības pilnveidei.

Sekojiet jaunumiem, lai uzzinātu vairāk!

Pierakstīties jaunumiem

Privātuma politika

Privātuma politika

Atbilstība.lv SIA, nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs: 40203254993, juridiskā adrese: Lāčplēša iela 20a, Rīga, LV-1011, Latvija (turpmāk – “Atbilstība.lv”, “mēs,”), šajā privātuma politikā izskaidro, kā tiek apstrādāti fizisku personu dati vietnēs www.atbilstība.lv un www.compliance.lv.

1.     Kādu informāciju mēs ievācam?

  • Sakarā ar vietnes www.atbilstība.lv un www.compliance.lv izmantošanu (turpmāk – “Pakalpojums”) lietotājam nepieciešams izveidot lietotāja kontu, mēs varam lūgt lietotājam sniegt informāciju lietotāja konta izveidošanai – lietotāja kontaktpersonas vārdu, uzvārdu, informāciju par komercsabiedrību, elektroniskā pasta adresi, tālruņa numuru.
  • Lai varētu izmantot vietni www.atbilstība.lv un www.compliance.lv, mēs lūdzam norādīt atbildīgā speciālista vārdu, uzvārdu uz e-pasta adresi, lai to automātiski ievietotu izveidojamajos dokumentos.
  • Ja Jūs vēlaties izmantot vietnes www.atbilstība.lv un www.compliance.lv testa funkcionalitāti, mēs lūdzam norādīt Jūsu darbinieku datus, lai Jūsu norādītajiem darbiniekiem nosūtītu piekļuvi testam, testu pildīšanas administrēšanai un testa rezultātu apkopošanai. Pievērsiet uzmanību, ka Jūs varat minimizēt šo personas datu lietojumu, izvēloties norādīt tikai darbinieka e-pasta adresi.
  • Jūsu pārstāvju vārdu, uzvārdu, ja Jūsu pārstāvis sazinās ar mums par jebkādu jautājumu. Mēs uzskaitām, kāda ir bijusi mūsu iepriekšējā sadarbība un komunikācija ar Jūsu pārstāvjiem.
  • Ja jūs vēlaties pierakstīties Atbilstība.lv jaunumiem, mēs lūdzam norādīt Jūsu e-pasta adresi, lai Jūs saņemtu aktuālo informāciju.

Šī informācija ir nepieciešama Pakalpojuma izpildei un administrēšanai. Ja atteiksieties sniegt šo informāciju, tad nebūs iespējams izmantot vietni www.atbilstība.lv un www.compliance.lv.

2.     Kā mēs izmantojam personas datus un uz kāda tiesiska pamata?

Mēs varam izmantot personas datus un iesniegto informāciju šādiem mērķiem:

  • lai reģistrētu Jūsu kā vietnes lietotāja kontu;
  • lai nodrošinātu Jūsu pieprasīto Pakalpojumu un administrētu to;
  • lai uzskaitītu Jūsu pieprasītos Pakalpojumus;
  • lai sazinātos ar Jums pēc Pakalpojuma saņemšanas sakarā ar Jūsu saistību izpildi;
  • lai atbildētu uz Jūsu pieprasījumiem un jautājumiem, kā arī izpildītu Jūsu lūgumus;
  • lai nosūtītu Jums svarīgu informāciju, piemēram, par mūsu noteikumu maiņu, atjauninājumiem Pakalpojumos vai citu ar Pakalpojumu saistītu informāciju;
  • pakalpojumu novērtēšanai;
  • lai, pamatojoties uz klienta piekrišanu, nodrošinātu jaunumu izsūtīšanu uz norādīto e-pasta adresi.

No 2018.gada 25.maija ar Pakalpojumu saistītie personas dati tiek apstrādāti saskaņā ar Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas (f) apakšpunktu (mūsu leģitīmās intereses). Mūsu leģitīmās intereses ir Pakalpojuma izpilde un administrēšana, atbilstības likumam un noteikumiem nodrošināšana, klientu saistību izpildes nodrošināšana, mūsu īpašuma un likumīgo interešu aizsardzība, Pakalpojuma attīstīšana.

Personas dati tiks glabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai sasniegtu mērķus, kādiem šie dati tika ievākti, ja vien likums neparedz ilgāku glabāšanas laiku.

3.     Kam mēs atklājam personas datus?

Mēs varam atklāt personas datus šādām saņēmēju kategorijām:

  • Pakalpojumu sniedzēji. Mēs varam atklāt personas datus sabiedrībām, kas sniedz Birojam pakalpojumus, piemēram, IT pakalpojumu sniedzējiem.
  • Citas personas, ja to prasa likums. Var būt gadījumi, kad mēs esam spiesti atklāt personas datus citām personām, lai ievērotu likuma prasības vai atbildētu uz valsts vai pašvaldības iestādes tiesisku pieprasījumu.
  • Citas personas, ja tas ir nepieciešams mūsu tiesību un likumisko interešu aizsardzībai, piemēram, lai aizsargātu mūsu īpašumu.

4.     Kā fiziskās personas var īstenot savas tiesības?

Lūdzu, informējiet savus pārstāvjus un darbiniekus par šo privātuma politiku.

Lai pieprasītu piekļuvi, labojumus, personas datu dzēšanu, apstrādes ierobežošanu, lai celtu iebildumus pret personas datu apstrādi vai lai izmantotu personas datu pārnešanas tiesības, kā arī, lai norādītu uz citām problēmām sakarā ar personas datu apstrādi, iesniedziet mums pieprasījumu, nosūtot elektroniskā pasta vēstuli uz elektronisko pastu, kā norādīts sadaļā “Kontakti”. Fiziskajām personām ir arī tiesības iesniegt sūdzību uzraugošajā iestādē – Datu valsts inspekcijā.

5.         Sīkdatnes, marķieri un tamlīdzīgas tehnoloģijas

Mēs, kā arī mūsu pakalpojumu sniedzēji, varam izmantot sīkdatnes, marķierus un citas tehnoloģijas.

Sīkdatnes.

Sīkdatnes ir mazi datu faili, ko tīkla serveris nosūta uz tīkla pārlūkprogrammu, kas saglabā informāciju Jūsu datorā, mobilajā tālrunī vai citā ierīcē, kad notiek piekļuve vietnei. Tās ļauj personai, kura ievieto sīkdatni Jūsu ierīcē, atpazīt Jūs dažādās mājaslapās, pakalpojumos, ierīcēs un/vai pārlūksesijās. Sīkdatnes var kalpot daudziem noderīgiem nolūkiem. Piemēram:

  • Sīkdatnes var atcerēties Jūsu akreditācijas datus, lai Jums nav jāievada šie dati katru reizi, kad Jūs piereģistrējaties.
  • Sīkdatnes var palīdzēt mums saprast, kādas Vietnes daļas ir visiecienītākās, jo tās palīdz mums atpazīt, kurām lapām un funkcijām apmeklētāji piekļūst un cik daudz laika pavada šajās lapās. Analizējot šādu informāciju, mēs spējam individuāli pielāgot Vietni, lai tā atbilst klientu vajadzībām.

Izmantojot tīkla pārlūku, lai piekļūtu vietnei, Jūs varat konfigurēt savu pārlūku, lai tas apstiprina visas sīkdatnes, noraida visas sīkdatnes vai paziņo Jums, kad tiek sūtīta sīkdatne. Katra pārlūkprogramma ir atšķirīga, tāpēc pārbaudiet savas pārlūkprogrammas izvēlni “palīdzība”, lai uzzinātu, kā mainīt izvēli attiecībā uz sīkdatnēm. Jūsu ierīces operētājsistēmā var būt iekļauta papildu sīkdatņu kontrole.

Jūs varat noraidīt vai apstiprināt sīkdatnes, aktivizējot savā pārlūkprogrammā iestatījumu, kas ļaus Jums atteikties no sīkdatņu uzstādījuma. Tomēr jāievēro, ka daži pakalpojumi var būt paredzēti darbam, izmantojot sīkdatnes, un sīkdatņu deaktivizēšana var ietekmēt Jūsu spēju izmantot šos pakalpojumus vai noteiktas to daļas.

Kontaktinformācija

Ja Jums ir kādi konkrēti jautājumi par personas datu apstrādi, lūdzam sazināties ar mums pa elektronisko pastu, rakstot uz adresi info@atbilstiba.lv.